Här hittar du vår storleksguide

När du har hittat den produkt som du önskar att se en storleksguide för klickar du in på produkten, så att du hamnar på produktsidan. Under knappen 'Lägg i varukorg' står fem olika alternativ där du kan fördjupa dig. Här väljer du 'Storlek & Passform'.

Därefter kommer en ruta att glida in från högersidan som beskriver produktens passform samt hur du ska mäta dig själv för att ta reda på vilken storlek som passar dig bäst.

För vissa produkttyper erbjuder vi även en interaktiv storleksrådgivare. Om produkten du tittar på stöds klickar du på "Hitta din storlek".