Var hittar du vår storleksguide

På Shaping New Tomorrow erbjuder vi olika passformer och storlekar.

För att hjälpa dig med att välja rätt storlek  på bästa sätt har vi flera olika guider.

Fits

För vissa produkter erbjuder vi Slim och Regular Fit. För produkter där båda passformerna är tillgängliga, hittar du en guide med en beskrivning av skillnaderna och foton som hjälper dig att jämföra.

Klicka nedan för att se var du hittar storleksguiden:

📱Klicka här för instruktioner för mobil
  1. Välj önskad produkt

2. Scrolla ned till passform och storlek och tryck på "What's my fit?"

3. Storleksguiden presenteras

🖥 Klicka här för instruktioner för dator
  1. Välj önskad produkt och tryck på "What's my fit?"

2. Storleksguiden presenteras

Interaktiv storleksguide

Vår interaktiva storleksguide använder verklig data och maskininlärning för att hjälpa dig hitta rätt storlek. Följ stegen för att se de bästa rekommendationerna.

Observera att den här guiden inte är tillgänglig för alla produkter ännu, men det är på väg.

Klicka nedan för att se var du hittar den interaktiva storleksguiden:

📱Klicka här för instruktioner för mobil
  1. Välj önskad produkt

2. Scrolla ned till passform och storlek och tryck på "Hitta din storlek"

3. Storleksguiden visas. Följ stegen för att hitta rätt storlek för dig

🖥 Klicka här för instruktioner för dator
  1. Välj önskad produkt och tryck på “Hitta din storlek”

2. Storleksguiden visas. Följ stegen för att hitta rätt storlek för dig

Storlek och mått

Alla våra produkter har storleksguider med mått. Du kan använda denna guide för att hitta rätt storlek för dig och jämföra måtten med vad du brukar använda för storlek på dina kläder.

Klicka nedan för att se var du hittar storleksguiden:

📱Klicka här för instruktioner för mobil
  1. Välj önskad produkt

2. Scrolla ned och tryck på “Storlek & Passform”

3. Ett slide-in fönster visar sig – scrolla ned för att se all information

🖥 Klicka här för instruktioner för dator
  1. Välj önskad produkt och tryck på "Storlek & Passform"

2. Ett slide-in fönster visar sig – scrolla ned för att se all information