Hur våra byxor skiljer sig från varandra

Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi för tillfället 4 byxmodeller.

Ibland kan det vara svårt att skilja på dem, så därför har vi skapat en enkel överblick där vi jämför dem här nedanför:

Classic Pants

Material: 97 % Bomull, 3 % Lycra

Modell: Klassiska herrbyxor

Egenskaper: Väldigt stretchiga, unikt material, extremt bekväma

Det passar perfekt till dig om du...:
Du tycker om idéen om att ett par fina byxor kan kännas som ett par joggingbyxor.
Du önskar att använda byxorna både till vardag, jobbet och till festligare tillfällen.

Klicka här för att se våra Classic Pants

Essential Pants

Materiale: 67 % REPREVE®, 29 % Ecovero™, 4 % Elastan

Modell: Klassiska herrbyxor med fokus på hållbarhet

Egenskaper: Väldigt stretchiga, vattenavvisande egenskaper och snabbtorkande teknologi, aktiv värmereglering, antiskrynkel funktioner

Det passar perfekt till dig om du...:
Du saknar ett par sköna herrbyxor som är stretchiga att bära utan att kompromissa med designen.
Du önskar att använda byxorna både till vardag, jobbet och till festligare tillfällen.

Klicka här för att se våra Essential Pants

Essential Suit Pants

Materiale: 67 % REPREVE®, 29 % Ecovero™, 4 % Elastan

Modell: Klassiska kostymbyxor med fokus på hållbarhet

Egenskaper: Väldigt stretchiga, vattenavvisande egenskaper och snabbtorkande teknologi, aktiv värmereglering, antiskrynkel funktioner

Det passar perfekt till dig om du...:
Du tycker det är viktigt att bära hållbara material.
Byxorna ska kunna bäras i alla väder och hålla sig snygga hela dagen.

Klicka här för att se våra Essential Suit Pants

Tech Linen Pants

Materials: 46 % lyocell, 34 % polyester, 14 % viskos, 6 % elastan

Style: Lösa sommarbyxor

Qualities and perks: Slitstarkt material, fuktabsorberande, skrynklar och krymper minimalt

You will like them if...:
Du bryr dig om hållbara material och önskar att använda avslappnade, bekväma och snygga byxor en varmare sommardag.

Klicka här för att se våra Tech Linen Pants