Skillnaden på våra byxmodeller

Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi för tillfället 8 byxmodeller.

Ibland kan det vara svårt att skilja på dem, så därför har vi skapat en enkel överblick där vi jämför dem här nedanför:

Classic Pants

Materiale: 97% Bomull, 3% Elastan

Modell: Klassiska herrbyxor

Egenskaper: Väldigt stretchiga, unikt material, extremt bekväma

Det passar perfekt till dig om du...:
Du tycker om idéen om att ett par fina byxor kan kännas som ett par joggingbyxor.
Du önskar att använda byxorna både till vardag, jobbet och till festligare tillfällen.

Klicka här för att se våra Classic Pants

Essential Pants

Materiale: 67% Polyester (återvunnen REPREVE®), 29% Viscose, 4% Elastan

Modell: Klassiska herrbyxor

Egenskaper: Väldigt stretchiga, vattenavvisande egenskaper och snabbtorkande teknologi, aktiv värmereglering, antiskrynkel funktioner

Det passar perfekt till dig om du...:
Du saknar ett par sköna herrbyxor som är stretchiga att bära utan att kompromissa med designen.
Du önskar att använda byxorna både till vardag, jobbet och till festligare tillfällen.

Klicka här för att se våra Essential Pants

Essential Suit Pants

Materiale: 67% Polyester (återvunnen REPREVE®), 29% Viscose, 4% Elastan

Modell: Klassiska kostymbyxor med fokus på innovativa teknologier

Egenskaper: Väldigt stretchiga, vattenavvisande egenskaper och snabbtorkande teknologi, aktiv värmereglering, antiskrynkel funktioner

Det passar perfekt till dig om du...:
Du önsker att bära snygga, långa byxor på en varm sommardag och vill inte spendera tid på att stryka dem.

Klicka här för att se våra Essential Suit Pants

Heavy Edition Pants

Materiale: 61% Polyester (återvunnen REPREVE®), 26% Viscose, 7% cotton, 6% Elastane

Modell: Klassiska herrchinos med mer värme

Egenskaper:Mycket töjbar, vattenavvisande och snabbtorkande teknik, aktiv värmereglering och värmebevarande, skrynkelskyddande egenskaper

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du bryr dig om ett par bekväma byxor med stor mängd stretch, utan att kompromissa med design för både vardag och fin användning och för användning i första hand under de växlande årstiderna och vintern.

Klicka här för att se våra Heavy Edition Pants

Tech Linen Pants

Materiale: 46% Lyocell, 34% Polyester (återvunnen), 14% Viscose, 6% Elastane

Modell: Lösa sommarbyxor

Egenskaper: Slitstarkt material, fuktabsorberande, skrynklar och krymper minimalt

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du önskar att använda avslappnade, bekväma och snygga byxor en varmare sommardag.

Klicka här för att se våra Tech Linen Pants

Classic Jeans

Materiale: 61% Cotton (återvunnen pre-consumer), 20% Cotton (återvunnen post-consumer), 17% Polyester (återvunnen post-consumer), 2% Elastane

Modell: Klassiska jeans för män med fem fickor

Egenskaper: Väldigt stretchiga, extremt bekväma, gjorda av 98% återvunna material

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du letar efter ett par bekväma jeans som är tillräckligt stretchiga för att kunna användas både till vardags och vid andra tillfällen.

Klicka här för att se våra Classic Jeans

Corduroy Pants

Materiale: 98% Bomull (ekologisk), 2% Elastan

Modell: Klassiska herrchinos i manchester med fem fickor

Egenskaper: Stretchiga, extremt bekväma, mjuka och har en avslappnad rak passform

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du letar efter ett par bekväma chinos som är lite mer casual och kan användas vid alla tillfällen, speciellt med fokus på komfort och fritid.

Klicka här för att se våra Corduroy Pants

GEN2 Pants

Materiale: 47% Polyester (återvunnen REPREVE®), 47% Bomull, 6% Elastan

Modell: Klassiska tech herrchinos med fem fickor

Egenskaper: Stretchiga, extremt bekväma, mjuka och nästintill skrynkelfria

Passer perfekt til deg hvis du...:
Du är ute efter ett par bekväma chinos där komfort, slitstyrka och stil betyder allt

Klicka här för att se våra GEN2 Pants