Retur av produkter från två olika beställningar

För snabbare behandling rekommenderar vi att returer och byten från separata registreringar eller olika beställningar skickas individuellt. Att kombinera varor från olika registrerade returer kommer att förlänga behandlingstiden avsevärt.

Hjälp oss att hjälpa dig genom att packa dina registrerade returer och byten separat. Kom ihåg att du har möjlighet att byta gratis och returnera till en returkostnad på 45 kr. Du kan även lämna tillbaka varor och byta i en av våra butiker helt gratis.

Klicka här för att registrera din retur:

Returportal