Retur av produkter från två olika beställningar

Att skicka tillbaka produkter från två beställningar är smidigt och problemfritt.

1. Du ska bara registrera två (eller fler, beroende på hur många beställningar det gäller) returer. En för varje ordernummer.
  2. Därefter lägger du alla produkter och alla returformulär i paketet som du ska skicka tillbaka. Därefter väljer du en av dina returetiketter och klistrar den på paketet.
  3. Lämna in paketet hos ditt närmsta postombud och så fixar vi resten.

Klicka här för att se hur du registrera en retur:

Hur returnerar jag?

Observera: Om du väljer att returnera produkter från olika beställningar i ett paket ska du komma ihåg att endast den returetikett som du sätter på paketet kan spåras och återbetalas vid ankomsten. För det andra kan den oanvända etiketten och den eller de produkter som är kopplade till den återbetalas upp till 14 dagar senare.