Kommande butiksöppningar

I våra butiker kan du prova kläderna och få med dem hem samma dag.
Ett besök i en av våra butiker gör det även möjligt för oss att ge dig en fantastisk köpupplevelse.
Därför är nya butiksöppningar en prioritet för oss.

Idag har vi fem butiker i Danmark och vi har för närvarande inga ambitioner om att öppna fler butiker i just Danmark. Däremot expanderar vi i Tyskland och där har vi nu butiker i Hamburg, Köln, Stuttgart, Frankfurt och Berlin.

Vi har diskuterat flera andra städer men har inte bestämt något ännu.
Städer som är möjliga framtida lokationer:

• München

Om och när nya butiker är på väg är för närvarande konfidentiellt.

Klicka på knappen nedanför för att se var våra nuvarande fysiska butiker ligger:

Våra butiker