Hur blir jag medlem i er kundklubb?

Det är helt gratis att bli medlem i vår kundklubb och du får möjlighet att se alla dina tidigare beställningar och samla all din kundinformation för att göra framtida köp enklare. Du får även tillgång till information om evenemang, nya produkter och exklusiva rabatter.

Såhär gör du för att bli medlem i vår kundklubb:

1. Klicka på kund-ikonen uppe i högra hörnet på vår hemsida
  2. Klicka därefter på 'Bli medlem i vår kundklubb'
  3. Utfyll alla fält och och tryck därefter på den svarta knappen 'Bli medlem'
  4. Vi skickar ett mejl till dig där vi ber dig att bekräfta att du vill bli medlem
  5. Därefter kan du logga in på ditt klubbkonto