Essential Blazer

Essential Blazer är tillverkad av 67 % REPREVE® återvunnen polyester, 29 % Ecovero™ viskos och 4 % elastan, med 95 % polyester och 5 % elastan i fodret.

Tvättråd:

• För att bevara kavajens pressveck och finish rekommenderar vi att du kemtvättar den
  • Om du inte har tillgång till kemtvätt kan du även tvätta den för hand i ljummet vatten
  • Om du vill använda tvättmaskinen är det viktigt att du väljer ett ullprogram med låg centrifugering
  • Bör inte torkas i direkt solljus
  • Klicka här för strykinstruktioner: Strykinstruktioner

Observera att maskintvätt påverkar kavajens hållbarhet samt att pressvecken och finishen kommer att avta.