Essential Coach Jacket

Essential Coach Jacket er gjord av 67 % REPREVE® återvunnen polyester, 29 % Ecovero™ och 4 % Elastan.

Tvättråd:

• För att bevara jackans pressveck och finish rekommenderar vi att du kemtvättar den
  • Om du inte har tillgång till kemtvätt kan du även tvätta den för hand i ljummet vatten
  • Om du vill använda tvättmaskinen är det viktigt att du väljer ett polyesterprogram med låg centrifugering
  • Bör inte torkas i direkt solljus
  • Klicka här för strykinstruktioner: Strykinstruktioner

Observera att maskintvätt påverkar jackans hållbarhet och finish.