Så använder du ett presentkort och en rabattkod

Rabattkoder och presentkort anges på samma ställe i checkouten. För att göra det enkelt har vi skrivit ett par steg här för hur du registrerar din rabattkod eller använder ditt presentkort.

📱Klicka här för instruktioner för mobil
  1. Välj de produkter du önskar köpa och gå till varukorgen

2. Acceptera våra köpvillkor och tryck därefter på "Gå till betalning"

3. Detta tar dig till sidan med kontaktuppgifter, där du måste trycka på "Visa orderöversikt"

4. Här kan du skriva in din rabattkod eller presentkortskod i fältet

🖥 Klicka här för instruktioner för dator
  1. Välj de produkter du önskar köpa och gå till varukorgen

2. Acceptera våra köpvillkor och tryck därefter på "Gå till betalning"

3. Detta leder dig till sidan med kontaktinformation. Här kan du skriva in din rabattkod eller presentkortskod i fältet till höger

Observera: Det går inte att lägga till en rabattkod på en beställning om du beställer något som redan har rabatt (set- eller mängdrabatt).

Klicka här för att läsa mer om att köpa och lösa in presentkort